Frakt och fraktpriser

embalage-frakt 


Fri frakt

Om du beställer varor för ett sammanlagt värde av minst 2000 kr inkl moms så erbjuder vi fri frakt. Undantaget gäller skrymmande varor som långa dukrullar, eller om du väljer något frakttillval i kassan som fördyrar frakten. Paketet skickas med DHL och hämtas normalt ut på närmaste Service Point utlämningställe.


Standardfrakt 89 kr

Paketet hämtas ut på närmaste DHL Service Point utlämningställe. Alla paket skickas med detta alternativ med undantag för om varorna är skrymmande eller om annat alternativ valts.


PostNord Varubrev 49 kr

Skickas spårbart som varubrev. Fraktsättet kommer upp automatiskt i kassan beroende på försändelsens vikt och storlek.


 

Hemleverans DHL 199 kr

DHL levererar direkt hem till dörr. Observera att någon måste finnas på plats dagtid för att ta emot varorna, DHL kontaktar er om tidpunkt för leverans. Kunden blir alltid informerad om så sker.


Frakt Skrymmande 399 kr

Varor som är längre än 150 cm eller räknas som skrymmande pga en hög volymvikt skickas med DHL Stycke. DHL levererar direkt hem till dörr. Observera att någon måste finnas på plats dagtid för att ta emot varorna, DHL kontaktar er om tidpunkt för leverans.


DHL Miljöfrakt + 10 kr

Genom att välja miljöfrakt bidrar du till att minska utsläppen av skadliga växthusgaser. Samma fraktkostnad som för de andra fraktalternativen förutom att det tillkommer 10 kr extra vid val av miljöfrakt. Alternativet miljöfrakt är endast möjligt för paket upp till 20 kg.

Miljöfrakt innebär att DHL styr om transporter som går på fossila bränslen till lastbilar som körs på förnyelsebara drivmedel. Allt kontrollerat av oberoende part. DHL förklarar: ”Varje gång du eller dina kunder bokar DHL Miljöfrakt köper ni in er på andelar i vår samlade kapacitet av CO2-reducerande frakt. Andelarna är inte knutna till en speciell sträcka. Istället kan vi var som helst i vårt inrikesnät byta ut ett fossilt transportavsnitt med fordon som går på förnybara bränslen. Det gör att vi har möjlighet att optimera vårt miljöarbete. För varje andel som bokas täcker vi upp med transporter som minskar tillskottet av skadliga växthusgaser. Ju fler andelar som går åt desto snabbare blir vår gemensamma resa mot ett hållbart transportsystem.”

Frakt DHL

 


Hämta i butik

För att undvika fraktkostnaden kan du även välja att hämta i vår butik på Fiskargatan 1, Stockholm. Vi meddelar dig när dina varor finns på plats.


Kontakta oss vid speciella önskemål angående frakt

Vi hjälper gärna till om du har speciella önskemål angående frakt som till exempel leverans med Posten (Postnord) istället för DHL. Klicka här för att kontakta oss med ditt önskemål så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa till.