Frakt och fraktpriser

embalage-frakt 


Fri frakt

Om du beställer varor för ett sammanlagt värde av minst 2000 kr inkl moms så erbjuder vi fri frakt. Undantaget gäller skrymmande varor som långa dukrullar, eller om du väljer något frakttillval i kassan som fördyrar frakten. Paketet skickas med DHL och hämtas normalt ut på närmaste Service Point utlämningställe.


Standardfrakt 99 kr

Paketet hämtas ut på närmaste DHL Service Point utlämningställe. Alla paket skickas med detta alternativ med undantag för om varorna är skrymmande eller om annat alternativ valts.


PostNord Varubrev 49 kr

Skickas spårbart som varubrev. Fraktsättet kommer upp automatiskt i kassan beroende på försändelsens vikt och storlek.


 

Hemleverans DHL 249 kr

DHL levererar direkt hem till dörr. Observera att någon måste finnas på plats dagtid för att ta emot varorna, DHL kontaktar er om tidpunkt för leverans. Kunden blir alltid informerad om så sker.


Frakt Skrymmande 499 kr

Försändelser som är längre än 150 cm eller räknas som skrymmande pga en hög volymvikt skickas med DHL Stycke. DHL levererar direkt hem till dörr. Observera att någon måste finnas på plats dagtid för att ta emot varorna, DHL kontaktar er om tidpunkt för leverans. För specialbeställningar gjorda via e-post, telefon eller i vår butik kan vi i vissa fall återkomma med en offert för fraktkostnaden baserad godsets på vikt och längd.


Hämta i butik gratis

För att undvika fraktkostnaden kan du även välja att hämta i vår butik på Fiskargatan 1, Stockholm. Vi meddelar dig när dina varor finns på plats.