Hem » Allt för akvarellmålaren

Allt för akvarellmålaren

Vad behövs för att komma igång med akvarellmåleri?
Börja med att köpa akvarellfärger i tub eller kopp, lägg till ett par akvarellpenslar och akvarellpapper så är du redo att sätta igångHär hittar du allt akvarellmålaren behöver, från professionella akvarellfärger till billigare som passar den som vill prova på akvarellmåleri för första gången. 

När det kommer till akvarellpapper så kan man välja mellan akvarellpapper i block, på rulle eller som lösa ark. Hos oss hittar du akvarellpapper tillverkat av 100% bomull i allra högsta kvalitet. Vi har även ett urval med något enklare akvarellpapper. 

Akvarellpenslar finns i flera modeller och prisklasser. Det kan vara bra att ha några olika att välja mellan, nu för tiden finns det förutom de klassiska penslarna tillverkade i mårdhår eller ekorrhår också syntetpenslar av mycket hög kvalitet. 

För den hängivne akvarellmålaren finns olika målarmedier att välja mellan. Exempelvis vätmedel som kan tillsättas direkt i akvarellfärgen för att minska vattnets ytspänning och gör färgen flödigare. Vi har även fernissor, maskeringsvätskor och gummi arabicum som alla fyller sin funktion för akvarellmålaren.

Totalt 117 poster
Sida 1 av 2
1 2